Femundløpet neste!

Team Bjørnar Andersen kjører sitt 15ende Femundløp i 2015!

Team Bjørnar Andersen stiller til start i Femundløpet for 15ende gang i 2015!

I tradisjon tro står Femundløpet for døren første uken i februar. Bjørnar og hundene setter kursen mot Røros tidlig onsdag morgen for å delta i årets NM i langdistanse.

Tidligere denne sesongen har han stått på startstreken i Gausdal 10 mila (7.pl), Mush Synnfjell (6.pl), Gausdal maraton (300 TOR), som mentor og læremester for nye ivrige langdistanse hundekjørere sammen med Thomas Wærner, og bare for få uker siden kjørte han inn til seier i Gruveløpet, på Røros. Bjørnar har deltatt i Femundløpet helt siden sent i tenårene og vant løpet i 2003. Når han igjen står på startstreken førstkommende fredag kl. 12.00, er det 15ende gangen han kjører ut fra Røros med startnummer på brystet. I år har han et spann som han selv beskriver som godt forberedt og klar for å løpe 600 kilometer de neste dagene.  Kvelden før avreisen til Røros står han med 12 seler hånden og ser inn i hundegården på 15 par håpefulle øyne, men kun 12 av dem får være med.

Med seg på laget har han flere ivrige hjelpere. I bilen som skal følge ham og hundene rundt det 600 kilometer lange løpet har han sine loyale støttespillere, kona Lill og lillebroren Joakim. Hjemme på småbruket i Sørskogbygda skal sønnene Marius og Max følge med via K2’s resultatservice sammen med Bestemor Kjersti.

Hjemmeside og Facebooksiden vil bli oppdatert underveis, med input fra handlerne og et og annet bidrag fra kjøreren. Vi forventer sporadisk og uregelmessig oppdatering fra støtteapparatet og han på sleden, men det som kommer inn vil bli videreformidlet.

For de mest innbitte tilhengere så er dette nyttig info og Femundløpet linker:

ETAPPEDISTANSER:
Røros – Tufsingdalen 75 km
Tufsingdalen – Drevsjø 60 km
Drevsjø – Søvollen 73 km
Søvollen – Orkelbogen 107 km
Orkelbogen – Grimsbu 106 km * (Delvis ny trasé)
Grimsbu – Tolga 110 km
Tolga – Røros 68 km

Resultatservice F600

Program

Sjekkpunkter og løypeinformasjon 

 

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.