Høsten er over oss, igjen!

Team Bjørnar Andersen har kommet i gang med høsttreningen i Sørskogbygda,

Team Bjørnar Andersen har kommet i gang med høsttreningen i Sørskogbygda,

August 2015 er snart et tilbakelagt kapittel. Temperaturene har begynt å synke til et behagelig nivå, både for hunder og hundekjørere over hele Østlandet. I løpet av den første høstmåneden er de fleste i gang med sesongens første treningsøkter. Via sosiale medier dukker det ene bildet opp etter det andre, i kjent stil; hundespann sett gjennom kjørerens  mobilkamera. Ingenting er så vakkert som hunderumper sett gjennom hundekjører øyne, og da spiller det ingen rolle om kvaliteten på bildene er både dårlig og uskarp. Treningen har begynt og vi er i rute!

Team Bjørnar Andersen har begynt å røre på seg. De 15 hundene i kennelen har vært ute å luftet seg foran firehjulingen  siden temperaturene sank til et akseptabelt nivå, i slutten av juli. Bjørnar og hundene har det i blodet. Når høsten kommer kribler det etter å komme i gang.

De firbente atletene i Kynndalenhuskie har begynt å røre på seg!

Høsten har kommet, og de firbente atletene i Kynndalenhuskie har begynt å røre på seg.

Målet for sesongen er ikke lagt enda, det er for tidlig, men et og annet løp blir det nok på gjengen fra Sørskogbygda. Først skal det tilbakelegges noen treningsmil både på grus og snø.

Bokmerk permalink.

Kommentarer er stengt.