Teamet

I løpet av en vintersesong stiller Bjørnar til start i de fleste langdistanseløpene i Norge. Han har som mål å være med i følgende løp hvert år: Mush Synnfjell, Gausdal maraton, Hallingløpet, Femundløpet og Finnmarksløpet. For at dette skal være mulig er han avhengig av å ha gode støttespillere med seg både underveis og på hjemmebane.

Teamet til Bjørnar består av:

Bilde0010Lill Andersen – sjefshandler og motivator
Kona Lill er alltid å se på sidelinjen når Bjørnar stiller på løp. Hun er til uvurdelig hjelp og har full kontroll på logistikken. Hun tilbringer i tillegg mye tid sammen med hundene gjennom hele året og kjenner hvert eneste individ som et kjært familiemedlem.

Joakim Andersen – sjåfør og altmuligmann
Bjørnars yngre bror har vært med på løp så lenge han kan huske. Han er ofte å se bak rattet i bilen som sjåfør underveis, men er også med på de siste treningsturene før start på de større løpene.

Kjersti og Per Andersen – barnevakter, kennelpassere og humørspredere
Bjørnars foreldre som stiller opp fordi de rett og slett koser seg sammen med både barnebarna og hundene. Bjørnars mor har selv kjørt hundespann i mange år og har selv stilt til start i både Rørosløpet og på barmarksløp. Pappa Per har alltid vært med når Bjørnar har hatt behov for sjåfør på de siste gjennomkjøringene, eller en handyman som kan fikse på små detaljer.

 

 

 

Kommentarer er stengt.